« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2010-08-04 17:24:23
Temat: Re: Do czego mozna uzyc...W dniu 2010-08-04 17:38, Ryszard Bubula pisze:
> Syropu klonowego. Ja zwykle używałem go do french toast np. na
> śniadanie, lub do lodów, bardzo dobrze komponuje się z lodami
> waniliowymi + borówki + syrop klonowy. Smakowite jest też mięso na
> slodko, na przykład skrzydełka, smażone na głębokim oleju i podane na
> talerzu, polane syropem klonowym.
> Piszę ponieważ znalazłem w internecie przepis na ogórki w zalewie z
> syropem klonowym http://www.wielkiezarcie.com/recipe51212.html i tak się
> zastanawiam ...
> Robił może ktoś z Was, ogórki według tego przepisu, jeśli tak, to jak
> wyszły i czy smakowały ?
>
> pozdrawiam
> Rysiek
Powiem tak jeszcze jedno importowane gowno po masle orzechowym i jedno i
drugie smakuje jak gowno i nadaje sie do wyrzucenia na smietnik.
Juz abstarchujac od owocow morza ktore smierdza jak stara dziwka lub muł
rzeczny.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2010-08-04 18:17:06
Temat: Re: Do czego mozna uzyc...Wed, 04 Aug 2010 19:24:23 +0200, zenek napisał(a):
> Powiem tak jeszcze jedno importowane gowno po masle orzechowym i jedno i
> drugie smakuje jak gowno i nadaje sie do wyrzucenia na smietnik.
>
> Juz abstarchujac od owocow morza ktore smierdza jak stara dziwka lub muł
> rzeczny.
:D
a co Ty jadasz?
--
Kapsel
http://kapselek.net
kapsel(malpka)op.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2010-08-04 18:26:37
Temat: Re: Do czego mozna uzyc...W dniu 2010-08-04 20:17, Kapsel pisze:
> Wed, 04 Aug 2010 19:24:23 +0200, zenek napisał(a):
>
>> Powiem tak jeszcze jedno importowane gowno po masle orzechowym i jedno i
>> drugie smakuje jak gowno i nadaje sie do wyrzucenia na smietnik.
>>
>> Juz abstarchujac od owocow morza ktore smierdza jak stara dziwka lub muł
>> rzeczny.
>
> :D
>
> a co Ty jadasz?
>
>
To co kazdy normalny polak czyli schabowego z ziemniarami + warzywka.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2010-08-05 07:06:04
Temat: Re: Do czego mozna uzyc...
Użytkownik "zenek" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:i3c7o4$hv2$1@news.onet.pl...
>W dniu 2010-08-04 17:38, Ryszard Bubula pisze:
>> Syropu klonowego. Ja zwykle używałem go do french toast np. na
>> śniadanie, lub do lodów, bardzo dobrze komponuje się z lodami
>> waniliowymi + borówki + syrop klonowy. Smakowite jest też mięso na
>> slodko, na przykład skrzydełka, smażone na głębokim oleju i podane na
>> talerzu, polane syropem klonowym.
>> Piszę ponieważ znalazłem w internecie przepis na ogórki w zalewie z
>> syropem klonowym http://www.wielkiezarcie.com/recipe51212.html i tak się
>> zastanawiam ...
>> Robił może ktoś z Was, ogórki według tego przepisu, jeśli tak, to jak
>> wyszły i czy smakowały ?
>>
>> pozdrawiam
>> Rysiek
>
>
>
> Powiem tak jeszcze jedno importowane gowno po masle orzechowym i jedno i
> drugie smakuje jak gowno i nadaje sie do wyrzucenia na smietnik.
>
> Juz abstarchujac od owocow morza ktore smierdza jak stara dziwka lub muł
> rzeczny.
>
Nikt nie każe ci ich jesc :-)
Nie chcesz - nie jedz i nie kupuj, ale nie obrzydzaj innym tego smakowitego
skad inad dania :-)
Z jednym tylko sie zgodze - z rybami "importowymi".
Jakby u nas bylo mao ryb.. i to jakich :-)
karpie Polskie, karasie, pyszne duze leszcze, dorsze, wegorze z polskich
jezior i morza, fladry, morszczuki, mintaje, POLSKIE Lososie, halibut,
sledz... ech az mi slinka leci...
a nie jakies lososie norweskie, pangi itp...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2010-08-05 07:07:25
Temat: Re: Do czego mozna uzyc...
Użytkownik "zenek" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:i3cbcp$rkh$3@news.onet.pl...
>W dniu 2010-08-04 20:17, Kapsel pisze:
>> Wed, 04 Aug 2010 19:24:23 +0200, zenek napisał(a):
>>
>>> Powiem tak jeszcze jedno importowane gowno po masle orzechowym i jedno i
>>> drugie smakuje jak gowno i nadaje sie do wyrzucenia na smietnik.
>>>
>>> Juz abstarchujac od owocow morza ktore smierdza jak stara dziwka lub muł
>>> rzeczny.
>>
>> :D
>>
>> a co Ty jadasz?
>>
>>
>
>
> To co kazdy normalny polak czyli schabowego z ziemniarami + warzywka.
>
Jeszcze troche a nawet schaboszczaka POLSKIEGO nie zjesz - podobnie jak to
sie stalo z wolowina i wiekszoscia kurczat...
Wszystko "zachraniczne", bo bardziej oplaca sie sprowadzic niz chodowac w
Polsce
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |