« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-10-11 19:06:20
Temat: Re: Folia aluminiowa
-----Original Message-----
From: Magdalena Gierlotka <m...@c...pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 11 października 2000 08:10
Subject: Re: Folia aluminiowa
>> Byc moze w przypadku miesa tak jest, ale sprawdzilam eksperymentalnie, ze
>> wazne jest ktora strona do wewnatrz owija sie ziemniaki pieczone w
>> piekarniku. Zdecydowanie szybciej pieka sie jesli owinie sie je
blyszczaca
>> strona folii do wewnatrz.
>> Herbatka
>
>Hmmm :))) Ja jestem tylko fizykiem teoretykiem... mowisz, ze ziemniaczki,
sa
>na to czule? Jak tylko uda mi sie kupic jakies sensowne (ostatnio w sklepie
>to chyba pastewne sprzedaja), to z ciekawosci zrobie eksperyment:))
>Pozdrawiam
>Magda
>
No zysk na czasie nie jest az tak wielki ok. 15 gora 20 minut. Ale warto
sprobowac.
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |