Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.s
ilweb.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Folia aluminiowa
Message-ID: <004e01c033b6$58674040$4fdf4cd5@tea>
Date: 11 Oct 00 19:06:20 GMT
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1
Lines: 30
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:35342
Ukryj nagłówki
-----Original Message-----
From: Magdalena Gierlotka <m...@c...pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 11 października 2000 08:10
Subject: Re: Folia aluminiowa
>> Byc moze w przypadku miesa tak jest, ale sprawdzilam eksperymentalnie, ze
>> wazne jest ktora strona do wewnatrz owija sie ziemniaki pieczone w
>> piekarniku. Zdecydowanie szybciej pieka sie jesli owinie sie je
blyszczaca
>> strona folii do wewnatrz.
>> Herbatka
>
>Hmmm :))) Ja jestem tylko fizykiem teoretykiem... mowisz, ze ziemniaczki,
sa
>na to czule? Jak tylko uda mi sie kupic jakies sensowne (ostatnio w sklepie
>to chyba pastewne sprzedaja), to z ciekawosci zrobie eksperyment:))
>Pozdrawiam
>Magda
>
No zysk na czasie nie jest az tak wielki ok. 15 gora 20 minut. Ale warto
sprobowac.
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|