Data: 2004-08-07 12:08:56
Temat: Re: Kiedy cukier /biały kryształ/ jest zły a kiedy dobry?
Od: Marcin 'Cooler' Kuliński <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ma Km w wiadomości news:cf2dfl$6md$1@inews.gazeta.pl pisze:
> Zobacz sklad miodu: http://www.resmedica.pl/zdart9983.html
>
> Czy mozesz to samo powiedziec o skladzie cukru? Chyba tylko to ile ma
> procent cukru w cukrze ;)
Dobry nierafinowany cukier trzcinowy tez moze pochwalic sie zawartoscia
czegos ponad sacharoze. Nie powinno to byc jednak argumentem za tym, by
zjadac go w jakichs wiekszych ilosciach. Podobnie ma sie sprawa z miodem
IMHO.
--
Białka są tylko otoczką żółtka, tak jak wody płodowe u kobiety. Wody odchodzą a życie
pozostaję. Jeszcze nikt nie zagospodarował wody kobiece. - Karol Braniek [Morgano]
|