« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-12-07 12:38:23
Temat: Kiszenie baklazanów.Jak ukisic baklazany,które nadziewa sie pózniej wloskimi orzechami?Potrawa
blisko-wchodnia-bardzo pyszna,ale nie mam pojecia jak ja zrobic.
Pozdrowienia,Dominika.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-12-07 17:43:30
Temat: Re: Kiszenie baklazanów.Użytkownik "Lilith" <l...@p...onet.pl> napisała:
> Jak ukisic baklazany,które nadziewa sie pózniej wloskimi orzechami?Potrawa
> blisko-wchodnia-bardzo pyszna,ale nie mam pojecia jak ja zrobic.
Baklazany kiszone, ale z innym farszem:
http://glinki.com/?l=bABQ
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-07 18:28:37
Temat: Re: Kiszenie baklazanów.Dotyczy trzeciego przepisu :robilam kiedys cos podobnego ale mi nie wyszlo,z
bakłażanów gotowanych przez taki długi czas wychodzi w środku papka,po
przekrojeniu nic nie mozna juz z nimi zrocic bo sie rozpadają.
Dominika
"Lilla" <l...@b...lublin.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:bqvovu$bbs$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Lilith" <l...@p...onet.pl> napisała:
> > Jak ukisic baklazany,które nadziewa sie pózniej wloskimi
orzechami?Potrawa
> > blisko-wchodnia-bardzo pyszna,ale nie mam pojecia jak ja zrobic.
>
> Baklazany kiszone, ale z innym farszem:
> http://glinki.com/?l=bABQ
>
> Pozdrawiam
> Lilla
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-07 20:08:39
Temat: Re: Kiszenie baklazanów.Użytkownik "Lilith" <l...@p...onet.pl> napisała:
> Dotyczy trzeciego przepisu :robilam kiedys cos podobnego ale mi nie wyszlo,z
> bakłażanów gotowanych przez taki długi czas wychodzi w środku papka,po
> przekrojeniu nic nie mozna juz z nimi zrocic bo sie rozpadają.
Nie robilam takich baklazanow, lecz jedynie przetlumaczylam przepis
znaleziony na jednej ze stron rosyjskojezycznych.
Wynika z niego, ze baklazany powinny byc niedogotowane, a sprawdza sie to
wkladajac w baklazan zapalke lub wykalaczke; powinna latwo wejsc w warzywo.
Sprobuj wiec gotowac baklazany krocej niz 30-40 min.
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |