Data: 2003-04-29 09:49:47
Temat: Re: Koper
Od: s...@s...pl (Tadeusz Smal)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Basia Kulesz" <b...@p...gliwice.pl>
> Zgrubien nie doczekalam. Liscie jak dla mnie maja zbyt anyzkowy smak.
> Odradzam zdecydowanie dodawanie tego kopru do ogórków, nie sa zjadliwe:-)
> Co mi przypomnialo, ze przez zime padl koper pospolity purpurowy. A taki
> ladny byl:-(
> Pozdrawiam, Basia.
:)
purpurowy
?
jak sie nazywal
?
wczoraj wzeszla kolorowa salata (Farsa)
a w foliowcu rucola
:)
gdzies mi sie obilo o uszy
ze rucola w naszych warunkach uprawiana na zewnatrz
nie pod szklem czy folia nie jest taka smaczna
?
z pozdrowieniami i usmiechami
_hehehe
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.ogrody
|