Data: 2016-06-06 23:30:00
Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Pszemol <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
>
>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>
>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>>>
>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>>>>
>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>>>>
>>>> :-))))
>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>>>>
>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
>>>>
>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
>>>
>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
>>> jest
>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
>>> jak
>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
>>
>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
>
> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
>
Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
|