Data: 2002-03-27 20:42:21
Temat: Re: MINUSY DO
Od: "AnieszkaP" <g...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:a7sgu9$9rt$...@n...onet.pl...
>
> Użytkownik "AnieszkaP" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:a7s39u$dqd$5@news.tpi.pl...
> >
> > chyba, ze im się technologia robienia dżemu na wiosnę
> > > zmieniła w ciągu ostatnich dziesięciu lat...
> >
> > Chyba nie dlatego sie spytałam:)) A w jaki sposob robisz ten dzem
> > niskocukrowy?
>
> Po prostu mało słodzę... Nie jest to ulep. A zapasteryzowane i tak się
> przechowuje.
A probowałas bez cukru tylko pasteryzowane? - miałam taki przepis ale nie
wiem czy warto ryzykowac.
Aga
|