Data: 2002-12-19 11:21:49
Temat: Re: MM-sernik
Od: Gosia Garkowska <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
in article ats9p5$a2i$...@n...tpi.pl, Kafka at i...@N...pl wrote on
19/12/02 12:14:
> A gdyby zamiast cukru dac fruktoze? I np nie 1 1/2 szklanki tylko 1
> szklanke? Bedzie pewnie dosc slodkie.
fruktoza jest ze dwa razy slodsza niz cukier podobno.
i nie nalezy z nia przesadzac.
> To chyba wtedy mozna go podlaczyc pod MM?
a ten cukier w galaretce?
trzeba znalezc przepis na sernik z agarem
Hafsa, jak tam poszukiwania?
:-)))
>
> Co na to eksperci?
no wlasnie, co na to eksperci, bo ja nim nie jestem.
ale pozdrawiam
--
*gosia*
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|