Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Nowy i figa (suszona)

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Nowy i figa (suszona)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-10-01 12:29:31

Temat: Re: Nowy i figa (suszona)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On 1 Oct 2003 05:07:14 -0700, l...@m...com (Lukas) wrote:

>Witam szanowne grono.
>Nowy tu jestem - choc niekiedy przez szybke od piekarnika tu
>zagladalem - i kuchennie rowniez raczej poczatkujacy. Niekiedy cos tam
>upichce, czasami zjem pizze. Jezeli chodzi o racuchy, to moja ukochana
>umie, choc robi je rzadko (no, ale zblizaja sie jesienne wieczory, a
>na jesienne wieczory racuchy jak znalazl).
>
>Postanowilem zasiegnac rady u "starych wyjadaczy" (!), gdyz po
>przewertowaniu posiadanych przeze mnie "kukbukow" wciaz nie wiem - co
>mozna zrobic z suszonych fig (lub z suszonymi figami)? (Poza,
>oczywiscie, zjedzeniem ich po prostu.)
>
>Jestem w posiadaniu wianuszka fig suszonych, ktore sobie przywiozlem z
>Chorwacji, bo mi sie wydawalo, ze gdzies mialem jakis przepis... no i
>faktycznie: zdawalo mi sie.
>
>Maja panstwo jakies doswiadczenia w tym temacie? Bo w archiwum jakos
>nie znalazlem.
>
>Klaniam sie nisko
>Lukas


ja kroje na dosc male kawalki uzywam jako bakalii do sosow
czekoladowych, piernikow i keksikow

Trys

mozna jeszcze figowke zrobic
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co na dolek zrobic sobie?
Pasta z bakłażanów
alkohol - pomocy !
Kurak:) znaczy kurczak zwykły ze sklepu...
dynia

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »