Data: 2006-07-23 10:50:54
Temat: Re: Okra
Od: "Zielka" <z...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Użytkownik "Zielka"
>
> > Urosło, owocuje.
> > Co z tym robić, chcę to dodać jako składnik pikli.
> > Jak? Surowe, ugotować, sparzyć, przekroić czy całe?
> > Bardzo proszę :))
> > Pozdrawiam, Krystyna
>
> A ja znalazłam coś takiego ...
>
> http://www.palcelizac.pl/?przepis=385
Znalazłam i ja parę przepisów na gorąco. Znalazłam też informację, że można
konserwować i mrozić. Chcę zrobić takie super pikle i to ma byc jeden ze
skłaników. Na pl.rec.kuchnia też milczą. Liczę jeszcze na Mirka a potem będę
eksperymentować :)))
Pozdr.Krystyna
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|