« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-03-21 21:18:04
Temat: Re: Pekinka inaczej.gsk napisał(a):
> Przepraszam, ze nie na temat, ale czy wie ktoś jak skreślić post tak, zeby
> nie było go widać w ogóle?
Zaczernij wiadomość prawym klawiszem myszy, wybierz opcję Wycofaj wiadomość.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-03-21 21:24:25
Temat: Re: Pekinka inaczej.** Jerzy Nowak wrote:
>> Przepraszam, ze nie na temat, ale czy wie ktoś jak skreślić post
>> tak, zeby nie było go widać w ogóle?
> Zaczernij wiadomość prawym klawiszem myszy, wybierz opcję Wycofaj
> wiadomość. pozdr. Jerzy
Tyle, że to niestety nie działa z każdym serwerem. :|
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2006-03-21 21:26:24
Temat: Re: Pekinka inaczej.
Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:dvpqh7$oir$1@nemesis.news.tpi.pl...
> gsk napisał(a):
>> Przepraszam, ze nie na temat, ale czy wie ktoś jak skreślić post tak,
>> zeby nie było go widać w ogóle?
>
> Zaczernij wiadomość prawym klawiszem myszy, wybierz opcję Wycofaj
> wiadomość.
> pozdr. Jerzy
Przepraszam, że drążę ten temat, ale jak zaczernić tą wiadomość? Tam nie ma
takiej opcji. Jeśli możesz mi pomóc będę wdzięczna.
Pozdrawiam
Gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2006-03-21 21:34:27
Temat: Re: Pekinka inaczej.
Le mardi 21 mars 2006 ŕ 22:12:51, dans <dvpqbo$pqt$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> Przepraszam, ze nie na temat, ale czy wie ktoś jak skreślić post tak, zeby
> nie było go widać w ogóle?
> Gosia
Tego sie nie da. Zawsze gdzies widac.
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2006-03-21 21:48:17
Temat: Re: Pekinka inaczej.
Użytkownik "gsk" <c...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dvpps4$n2t$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:dvpp99$bkp$1@inews.gazeta.pl...
> > In news:dvpnsf$s62$1@atlantis.news.tpi.pl,
> > Konrad Kosmowski wrote:
> >> Ja smażę na woku. :)
> >
> > Ja też ostatnio usmażyłam, ale w zupełnie innym celu: chciałam
mianowicie
> > z okazji świętego Patryka zrobić colcannon, a w lodówce z kapust miałam
> > tylko pekińską. Podsmażyłam z czosnkiem i cebulą, dodałam do puree z
> > ziemniaków - wyszło bardzo dobre danie chińsko-irlandzkie. :-)
> >
>
> A ja robię kim-chi według przepisu kogoś z tej grupy. W skrocie jest to
> kapusta pekińska kiszona z czosnkiem, chili i imbirem mocno slona.
Niedawno
> w wiadomo
>
A ja robie kimczi tak:
pocięta pekinke na ćwiartki solę..a jak pusci sok to płucze w wodzie...po
obcieknieciu układam w kamiennym garnku smarujac pasta zrobiona z sosu
ostrygowego chili rozgniecionego czosnku tartego imbiru. Do smaku dodaje
tarta marchew i pora pocietego w paseczki...a potem trzeba odstawic
szczelnie przykryte na pare dni w chłodne miejsce..podobnie mozna zrobic
kimczi z rzepy czy ogórków
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2006-03-21 21:51:53
Temat: Re: Pekinka inaczej.gsk napisał(a):
> Przepraszam, że drążę ten temat, ale jak zaczernić tą wiadomość? Tam nie ma
> takiej opcji. Jeśli możesz mi pomóc będę wdzięczna.
Stań strzałką na tej wiadomości i kliknij prawym klawiszem, podświetli
sie na ciemno i wyświetli opcje do wyboru.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2006-03-21 21:53:24
Temat: Re: Pekinka inaczej.
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:3725459920$20060321223427@ewcia.kloups...
>
> Le mardi 21 mars 2006 ŕ 22:12:51, dans <dvpqbo$pqt$1@nemesis.news.tpi.pl>
> vous écriviez :
>
>> Przepraszam, ze nie na temat, ale czy wie ktoś jak skreślić post tak,
>> zeby
>> nie było go widać w ogóle?
>> Gosia
>
>
> Tego sie nie da. Zawsze gdzies widac.
>
Bo to internet. Chodzi o to, zeby nie śmiecić (tak jak tutaj)
G.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2006-03-21 21:56:17
Temat: Re: Pekinka inaczej.
Użytkownik "Jerzy Nowak" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:dvpse3$mag$3@atlantis.news.tpi.pl...
> gsk napisał(a):
>> Przepraszam, że drążę ten temat, ale jak zaczernić tą wiadomość? Tam nie
>> ma takiej opcji. Jeśli możesz mi pomóc będę wdzięczna.
>
> Stań strzałką na tej wiadomości i kliknij prawym klawiszem, podświetli sie
> na ciemno i wyświetli opcje do wyboru.
> pozdr. Jerzy
widocznie mamy inne możliwości techniczne, u mnie tak się nie da.
Gosia
(ale dzięki za dobre intencje).
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
19. Data: 2006-03-21 22:21:08
Temat: Re: Pekinka inaczej.** Marek W. wrote:
> A ja robie kimczi tak:
Ja z założenia zasadniczo niczego skisłego nie zjem... Ale mam
pytanie...
> pocięta pekinke na ćwiartki
Jak się kroi "w ćwiartki"?
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
20. Data: 2006-03-21 23:41:27
Temat: Re: Pekinka inaczej.In news:dvpu7j$t13$3@atlantis.news.tpi.pl,
Konrad Kosmowski wrote:
> Jak się kroi "w ćwiartki"?
Na pół i jeszcze raz na pół. :-)
Hania
--
***
Google might not be right, but it certainly is quick.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |