Data: 2010-05-31 06:05:04
Temat: Re: Pieczywo a upławy
Od: Izabela <o...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 30 Maj, 18:57, "Stokrotka" <o...@a...pl> wrote:
> Możesz nie czytać, ale nie troluj i nie rozrabiaj.
>
> Co oni dodają do pieczywa, że po pieczywie kobiety mają upławy?
> Po pieczywie mocno razowym, lub pieczonym w domu nie ma.
>
> --
> Nie jestem medykiem. (tekst w nowej ortografi: ó->u, ch->h, rz->ż lub
> sz, -ii -> -i)
> Ortografia to NAWYK, często nielogiczny, ktury ludzie ociężali umysłowo,
> nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom. reforma.ortografi.w.interia.pl
Upławy są zjawiskiem jak najbardziej normalnym u kobiety.
Dzięki nim min. dokonuje się autodiagnozy zanim pójdziesz do gine.
I tak, o ile są one białawe lub bezbarwne i niezbyt obfite naturalne w
zapachu nie wskazują na nieprawidłowaść to
już gdy są różowawe, zielonkawe, żółtawe, brunatne, a do tego dochodzę
objawy typu
pieczenie, ból, kłucie, skurcze macicy, itd wskazują na róże
dolegliwości,ciąże ,poronienie.
A zapalenia pochwy drożdżakami nie jest powodowane 'spiskiem w
chlebie
a bakterią lub grzybem drożdżakopodobnym i to najczęściej po kuracji
antybiotykowej.
Bywa również że powodują je(zapalenie pochwy) choroby przenoszone
droga płciową,
współżycie bez dostatecznej śliskości pochwy, mydło, środki zapachowe
do miejsc
intymnych,środki nawilżające, plemnikobójcze. Do dodatkowo czynnikiem
sprzyjającym
rozwojowi zapaleń pochwy objawiających się upławami jest:
niedostateczna higiena,cukrzyca, obniżona odporność i
leki steroidowe... ale nie chleb...aś wymyśliła ;)
|