Data: 2003-08-22 21:43:24
Temat: Re: Przyswajanie białka
Od: "Marcin 'Cooler' Kuliński" <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
daniel figlarz w wiadomości news:bi61na$lvb$1@inews.gazeta.pl pisze:
> Co to znaczy, że jestem na grupie dyskusyjnej, a nie w
> gabinecie?
Znaczy to tyle, ze tu dyskutuje sie (albo przynajmniej powinno) z
wykorzystaniem merytorycznych argumentow, a nie tych z rodzaju "ja jestem
fachowiec, a ty lamer, wiec wiem lepiej".
> Chcesz tylko dowodów nie dając w zamian nic.
A co mam Ci konkretnego w tym temacie dac? Jak sam stwierdziles - masa
opracowan mowi o jaju kurzym jako wzorcowym producie spozywczym pod wzgledem
profilu aminokwasowego. Z tym nie polemizuje, bo i po co?
> A'propos źródła, to co jeszcze mam Ci pokazać?
To proste: pokaz mi opracowanie, ktore wskazuje na to, ze zoltko posiada
lepszy dla czlowieka profil aminokwasowy, niz cale jajo kurze. Niczego
wiecej nie chce. Po prostu wytlumacz sie ze swojej pierwszej odpowiedzi w
tym watku.
> Adres Trziszki?
Nie trzeba. Gdybym mial potrzebe skontaktowania sie z nim, to zapytalbym
wlasnej zony. IIRC brala czynny udzial w pozyskiwaniu tekstu, ktory
cytowales, dla portalu ppr.pl, skad bodaj Leszek wrzucil go z kolei na
dieta.optymalna.
|