Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Ryz - jak gotowac

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ryz - jak gotowac

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-07-30 08:15:00

Temat: Re: Ryz - jak gotowac
Od: "Asia" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> kup sobie ryż paraboiled, on jest poddany wstępnej obróbce i jakbyś go nie
> gotował, to zawsze będzie sypki. Mi osobiście bardzo smakuje. Chociaż taki
> tradycyjny troszczeczkę klejący się tez lubię :)
>
> wkn
>
>

tak, tak, tak

ja go pare razy uzywalam i zawsze sypki (nawet jak o nim zapomnialam na
chwil pare (nascie)) i w smaku niczego sobie

Asia

ps. przestalam uzywac, bo lubie klejacy :-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala
Re: malakser i bita smietana
Re: płatki ryżowe
Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala
prośba

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »