« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-05-29 14:53:45
Temat: SarninaWitam Szanownych Grupowiczow,
Stalam sie posiadaczka sporego kawalka sarniny, niestety nie mam zadnych
pomyslow co z nia uczynic. Za wszelkie porady z gory serdecznie dziekuje.
Pozdrawiam
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-05-29 15:19:01
Temat: Re: SarninaBłagam nie jedzmy sarenek!
Mae
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-29 20:24:22
Temat: Re: Sarnina
Użytkownik "Agnieszka Tomaszewska"
<a...@d...depfa-it.com> napisał w wiadomości
news:8gu09h$20c$1@wwwproxy.rz.bauboden.com...
> Witam Szanownych Grupowiczow,
> Stalam sie posiadaczka sporego kawalka sarniny, niestety nie mam zadnych
> pomyslow co z nia uczynic. Za wszelkie porady z gory serdecznie dziekuje.
> Pozdrawiam
> Agnieszka
>
>
Przyślij do mnie , już moja żona się tym zajmie .
A wychodzi jej że palce lizać .
:)))
Pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 06:04:05
Temat: Re: Sarnina
mae napisał(a) w wiadomości: <8gu1cg$sr4$1@sklad.atcom.net.pl>...
>Błagam nie jedzmy sarenek!
>Mae
>
Jedzmy jedzmy
i sarenki i jelonki i inne rozne takie
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 06:59:39
Temat: Re: Sarnina
| Witam Szanownych Grupowiczow,
| Stalam sie posiadaczka sporego kawalka sarniny, niestety nie mam zadnych
| pomyslow co z nia uczynic. Za wszelkie porady z gory serdecznie dziekuje.
| Pozdrawiam
| Agnieszka
Przyrzadzasz jak kazde inne mieso, z ta roznica ze stosujesz przyprawy do
dziczyzny i duzo czosnku, oczywiscie bez przesady.
Dobrze jest tez mieso natrzec suchymi owocami jalowca. Mieso nie czuc wtedy
dziczyzna.
pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 09:21:28
Temat: Re: SarninaOn Mon, 29 May 2000 16:53:45 +0200, "Agnieszka Tomaszewska"
<a...@d...depfa-it.com> wrote:
>Witam Szanownych Grupowiczow,
>Stalam sie posiadaczka sporego kawalka sarniny, niestety nie mam zadnych
>pomyslow co z nia uczynic. Za wszelkie porady z gory serdecznie dziekuje.
http://www.kuchnia.3miasto.pl/16_5236.htm - Zrazy zawijane z sarny
Smacznego :-9
Mariusz Marczak
Merlin
2B || !2B
http://www.kuchnia.3miasto.pl "Wirtualna Kuchnia Polska"
(było: http://friko3.onet.pl/el/kuchnia "Wirtualna Kuchnia Polska")
http://ebowo.vc.pl Kanal IRC #EBowo
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 09:30:24
Temat: Re: SarninaPrzede wszystkim napisz jakim kawałkiem dysponujesz ?
Czy da się z tego zrobić roladę ( faszerowaną borowikami i kurkami ) duszoną
w zceronym winie ?
Czy sarna młoda czy stara - samiec czy samica ? Mięso mrożone czy świeże ?
--
Lilly was here
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 09:52:00
Temat: Re: Re: Sarnina"Jacek Piskorski" <j...@p...onet.pl> napisał(a) na
pl.rec.kuchnia:
>Przyślij do mnie , już moja żona się tym zajmie .
>A wychodzi jej że palce lizać .
Popatrzcie, jaki chętny... ;o)))
--
Gina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 11:29:10
Temat: Re: SarninaTaka mi się uwaga nasunęła troszkę off topic - jednego nie rozumiem - o co
niektórym gotującym chodzi - robią dziczyznę i używają przypraw aby zabić
smak dziczyzny, robią rybę i starają się zabić smak ryby - przecież to jakiś
obłęd - pewnie jak robią baraninę to dają tyle czosnku, że ownie dobrze
mógłby to być kurczak - paranoidalne !!!
Ludzie jeśli wam nie odpowiada smak jakiegoś mięsa to go nie jedzcie a nie
kombinujecie ;)
--
Lilly was here
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-30 12:10:24
Temat: Re: Sarnina> Ludzie jeśli wam nie odpowiada smak jakiegoś mięsa to go nie jedzcie a nie
> kombinujecie ;)
:-)))))))) A co powiesz o pysznym schabiku ostrego :-)) w ktorym smak
schabu zostal co prawda zabity przez dodatki, ale za to powstala
calkiem nowa kompozycja smakowa :-)))))
--
Własna strona WWW, w 5 minut, bez znajomości HTML - http://wizytowka.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |