Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Selerowa francuska surowka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Selerowa francuska surowka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-06-14 21:33:13

Temat: Selerowa francuska surowka
Od: "Noemi Cieciel" <n...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

HEj !
Kupuje ostatnio surowke z selera z rodzynakami i czyms jeszcze. Czy ktos ma
moze przepis na cos takiego?
Noemi


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-06-15 07:19:28

Temat: Re: Selerowa francuska surowka
Od: Darek Pakosz <d...@t...uhc.lublin.pl> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 14 Jun 2000, Noemi Cieciel wrote:

> HEj !
> Kupuje ostatnio surowke z selera z rodzynakami i czyms jeszcze. Czy ktos ma
> moze przepis na cos takiego?
> Noemi

Nie wiem jaka ta surowka ale znam taki przepis.
seler,
5dkg rodzynek
polslodkie biale wino
odrobina smietany (srednio kwasna)
przyprawy

Zetrzec selery na jak najdrobniejsze wlokienka. Rodzynki umyc i
namoczyc w odrobinie wina. Do selera dodac smietane (tyle smietany zeby
nie wyplywala). Pomieszac rodzynki z selerem i dodac przyprawy (sol,
pieprz, mozna listki bazyli). Do salatki mozna dodac kawalki szynki.

D.P.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Szalwia
Nowy uczestnik
mrożenie
jaka kuchenka mikro na prezent
ciasto z makiem - prosba

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »