| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-05-08 10:06:54
Temat: Re: Sprzety domowein article ab8536$pd5$...@d...ceti.com.pl, Jakub Jewula at
b...@s...com.pl wrote on 07-05-2002 11:05:
>> Mam kilka malych pytan do zorientowanych.
>>
>> 1) Chce kupic wok, ale nie wiem jaki ?
>>
>> a) zeliwny
>> b) stalowy robiony mechanicznie
>> c) stalowy klepany
>
> Zdecydowanie klepany jak najcienszy.
> Z raczka - dno to juz sprawa wtorna.
>
> q
>
>
tak naprawde nie ma to duzego znaczenia, ja uzywam fabrycznego tajwanskiego
i jedyne co zauwazylem, to ze smak potraw z niego jest tym lepszy im dluzej
go uzytkuje
Czarek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-05-09 09:52:11
Temat: Re: Sprzety domoweFrom: "czarek" <c...@z...dwws.pl>
> i jedyne co zauwazylem, to ze smak potraw z niego jest tym lepszy im
dluzej
> go uzytkuje
Moze to kwestia wprawy? ;-))
Macabra
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |