Data: 2005-02-21 11:06:38
Temat: Re: biała sól - czym zastąpić ?
Od: Marek <M...@l...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik czarnyjanek napisał:
>>Niestety cukier biały i nierafinowany trochę inaczej jest przyjmowany
>>przez organizm niż miód.
>>Z miodu powstaje czysta energia cukier zaś spala się zaśmiecając
>>organizm, odkłada się tu i tam.
>
>
> jeśli cie dobrze zrozumiałem to uważasz,ze od miodu a własciwie od cukru w
> miodzie nie mozna lub nie tyje się.czy mozesz to wytłumaczyć
>
Miód pod warunkiem, że nie jest dosłodzony przez sprzedającego, czyli w
naturalnej postaci nie zamienia się w tkankę tłuszczową ani w "zły"
cholesterol ;)) jest w całości spalany przez organizm.
Marek
--
| Wszystko lniane! Wysoka jakość po dobrych cenach!
www.lniane.pl | Ciuchy, torby, krawaty, kaszkiety, kosmetyki...
| Doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie! Zapraszamy
|