Data: 2005-02-21 10:56:11
Temat: Re: biała sól - czym zastąpić ?
Od: "czarnyjanek" <c...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek" <M...@l...pl> napisał w wiadomości
news:cvcejd$929$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> > a jakie to jest to "powodzenie" , bo miod to cukier, tyle ze w plynnej
> > postaci. A jezeli porownasz sklad miodu i cukru nierafinowanego, to nie
wiem
> > co jest "lepsze". Nie uzywam (praktycznie) ani jednego ani drugiego ,
wiec
> > problem z "glowy" :)
>
> Niestety cukier biały i nierafinowany trochę inaczej jest przyjmowany
> przez organizm niż miód.
> Z miodu powstaje czysta energia cukier zaś spala się zaśmiecając
> organizm, odkłada się tu i tam.
jeśli cie dobrze zrozumiałem to uważasz,ze od miodu a własciwie od cukru w
miodzie nie mozna lub nie tyje się.czy mozesz to wytłumaczyć
|