Data: 2005-02-21 10:47:13
Temat: Re: biała sól - czym zastąpić ?
Od: Marek <M...@l...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> a jakie to jest to "powodzenie" , bo miod to cukier, tyle ze w plynnej
> postaci. A jezeli porownasz sklad miodu i cukru nierafinowanego, to nie wiem
> co jest "lepsze". Nie uzywam (praktycznie) ani jednego ani drugiego , wiec
> problem z "glowy" :)
Niestety cukier biały i nierafinowany trochę inaczej jest przyjmowany
przez organizm niż miód.
Z miodu powstaje czysta energia cukier zaś spala się zaśmiecając
organizm, odkłada się tu i tam.
A na co nam więcej śmieci? ;)
Marek
--
| Wszystko lniane! Wysoka jakość po dobrych cenach!
www.lniane.pl | Ciuchy, torby, krawaty, kaszkiety, kosmetyki...
| Doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie! Zapraszamy
|