Data: 2002-08-09 11:41:31
Temat: Re: czaber i inne ziola
Od: s...@s...pl (Tadeusz Smal)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Tomasz Łukowski " <t...@i...pl>
> > gdzies kiedys slyszalem o robieniu z lisci ziol takich niby "past"
> > z oliwa z oliwek
> > ?
> > zapomnialem niestety jak to sie nazywalo
> > i nie moge znalesc jak to sie robi
> Wyplukane i osaczane liscie np tymianku czy bazyli (w przypadku bazylii
> rowniez miekkie lodygi) miksujesz z dodatkiem (wg mnie sporym) czosnku.
> Dodajesz troche oliwy i masz wspanialy sos
> Tomek
>
dopiero wczoraj zrobilem te paste
i choc tylko z pietruszki naciowej (z czosnkiem )
ale jest to naprawde cos bardzo smacznego
:)
z pozdrowieniami i usmiechami
_hehehe
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.ogrody
|