| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-05-18 16:43:42
Temat: dobry przepis
ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-05-18 18:15:23
Temat: Re: dobry przepisEB wrote:
> ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
>
>
Szalenie to prowokujace. Czy moglbys rozszerzyc pomysl?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-05-18 20:03:44
Temat: Re: dobry przepisOn Thu, 18 May 2006 19:15:23 +0100, Magdalena Bassett
<n...@b...com> wrote:
>> ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
>>
> Szalenie to prowokujace. Czy moglbys rozszerzyc pomysl?
Można do tego dorzucić jeszcze gotowanych brokuł i posypać całość
parmezanem.
--
pzdr, Falka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-05-19 11:58:24
Temat: Re: dobry przepisEB wrote:
> ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
Sprostaczyłeś sprawę, bo można nie wiele więcej dodać, a efekt
będzie powalający.
Wlewamy oliwę i rozdrobnioną czuszkę na patelnie i rozgrzewamy.
Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki i kiedy zacznie pięknie
pachnieć wrzucamy w to ugotowaną kluche, zamieszamy i
zdejmujemy z ognia - koniec kropa. Eefekt gotowania będzie
powalający. Po włosku to się nazywa Spaghetti-olio-aglio e
poperoncino. Podobno włoszki to wpieprzaja podczas odchudzania.
Jak posypiesz parmezanem podasz z białym chłodnym winem, każda
baba będzie twoją włoszką.
Pozdrawiam
RAF
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-05-19 12:14:14
Temat: Re: dobry przepiskraf101 schrieb:
> EB wrote:
>
>> ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
>
>
> Sprostaczyłeś sprawę, bo można nie wiele więcej dodać, a efekt
> będzie powalający.
>
> Wlewamy oliwę i rozdrobnioną czuszkę na patelnie i rozgrzewamy.
> Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki i kiedy zacznie pięknie
> pachnieć wrzucamy w to ugotowaną kluche, zamieszamy i
> zdejmujemy z ognia - koniec kropa. Eefekt gotowania będzie
> powalający. Po włosku to się nazywa Spaghetti-olio-aglio e
> poperoncino. Podobno włoszki to wpieprzaja podczas odchudzania.
> Jak posypiesz parmezanem podasz z białym chłodnym winem, każda
> baba będzie twoją włoszką.
zamiast czuszki, która jest jednak dość ostra można dać normalne
peperoni, czerwone i zielone i mamy trochę kolorów na talerzu. Nawiasem
mówiąc tą potrawą żywiłem dzieci w Chorwacji. Za mięsem nie przepadają,
ryb nie jedzą wogóle (prawie), no i to się ostało. Ostre było jak
brzytwa, ale im smakowało.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-05-19 12:22:11
Temat: Re: dobry przepis
Użytkownik "kraf101" <C...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:e4kc9e$c5e$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jak posypiesz parmezanem podasz z białym chłodnym winem, każda
> baba będzie twoją włoszką.
Antonio, Antonio dormire?
d.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-05-20 04:55:24
Temat: Re: dobry przepis
kraf101 wrote:
> EB wrote:
>
> > ugotowac makaron, polac oliwa i serwowac
>
> Sprostaczyłeś sprawę, bo można nie wiele więcej dodać, a efekt
> będzie powalający.
>
> Wlewamy oliwę i rozdrobnioną czuszkę na patelnie i rozgrzewamy.
> Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki i kiedy zacznie pięknie
> pachnieć wrzucamy w to ugotowaną kluche, zamieszamy i
> zdejmujemy z ognia - koniec kropa. Eefekt gotowania będzie
> powalający. Po włosku to się nazywa Spaghetti-olio-aglio e
> poperoncino. Podobno włoszki to wpieprzaja podczas odchudzania.
> Jak posypiesz parmezanem podasz z białym chłodnym winem, każda
> baba będzie twoją włoszką.
>
> Pozdrawiam
> RAF
Faktyczne efekt bedzie powalajacy jak sie zblizysz do dziewczyny ktora
wlasnie najadla sie czosnku.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-05-20 10:03:21
Temat: Re: dobry przepisMikus wrote:
> Faktyczne efekt bedzie powalajacy jak sie zblizysz do
> dziewczyny ktora wlasnie najadla sie czosnku.
Jeżeli nie pasuje ci panna po czosnku, to może wolisz dziewczynę
po grochu. Dla mnie nie jest to cecha najważniejsza, więc mogą
być i te po czosnku i te po grochu.
Pozdrawiam
RAF
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-05-20 11:06:56
Temat: Re: dobry przepis
"kraf101" <C...@p...onet.pl> wrote in message
news:e4mpqk$6r0$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Mikus wrote:
>
>
>> Faktyczne efekt bedzie powalajacy jak sie zblizysz do
>> dziewczyny ktora wlasnie najadla sie czosnku.
>
>
> Jeżeli nie pasuje ci panna po czosnku, to może wolisz dziewczynę
> po grochu. Dla mnie nie jest to cecha najważniejsza, więc mogą
> być i te po czosnku i te po grochu.
>
> Pozdrawiam
> RAF
He..he, niewybredny. To i koza starczy.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-05-20 12:29:02
Temat: Re: dobry przepis
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e4mt94$hbr$1@atlantis.news.tpi.pl...
>>
>> Jeżeli nie pasuje ci panna po czosnku, to może wolisz dziewczynę
>> po grochu. Dla mnie nie jest to cecha najważniejsza, więc mogą
>> być i te po czosnku i te po grochu.
>>
>> Pozdrawiam
>> RAF
>
> He..he, niewybredny. To i koza starczy.
to chyba pierwszy post, który napisałes na tej grupie, a który jest na miarę
potencjału tej grupy
logit
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |