« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2006-09-24 08:59:28
Temat: Re: maslo x mixUżytkownik Aicha napisał:
> Użytkownik "rAzor" napisał:
>
>
>>nadziałem się na takowy w przypadku "osełki górskiej".
>
>
> No właśnie, coś mi też podejrzanie szybko miękła po wyjęciu z lodówki.
> Ale za to _prawdziwe_ masło z SM Elbląg ma składniki dodatkowe takie
> jak: regulator kwasowości - kwas mlekowy (dobrze, że nie cytrynowy)
> oraz naturalny aromat maślany. Termin "masło maślane" zyskuje nowe
> znaczenie...
Może być gorzej - w niektórych krajach nawet takie masło jest niemal do
zdobycia, bo jest tylko solone. Aromat maślany mogą czerpać z
chemicznych dodatków do margaryny.
Ot czasy.
--
rAzor
----------------------------------------------------
------------
Z lewicą się nie dyskutuje.
Do lewicy sie strzela w obronie własnej.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |