Data: 2002-12-13 10:06:46
Temat: Re: mm i tosty
Od: "misiczka" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hafsa" <h...@g...pl> napisał w wiadomości
news:atc4cb$grt$1@news.gazeta.pl...
> Juz samo pieczywo tostowe ma wysoki IG,a opiekaniem go raczej
> podniesiesz.
Hmmm, a skąd takie wnioski? Jeśli będzie je opiekał bez tłuszczu to obniży
IG a nie podwyższy. Wystarczy poczytać SKĄD bierze się niskie IG produktów,
wtedy łatwo to zrozumieć. Zapraszam tutaj:
http://republika.pl/misiczka/kuchnia/indeksglikemicz
ny.htm
http://republika.pl/misiczka/kuchnia/indeksglikemicz
ny2.htm
.A poza tym nie pasuja
> doMM.Pozdraiwam Hafsa
W jednej (a pewnie w innych też) książce Montignaca, poleca on otłuszczone,
smażone, gęsie wątróbki na tostach właśnie.
pozdrawiam cieplutko
misiczka z Wrocławia
--
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
(A. Saint-Exupery)
http://www.misiczka.republika.pl
|