Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-07-30 09:03:00

Temat: Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala
Od: "stynka_pracuje" <j...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Co ja zrazasz - toskanska kuchnia nie jest trudna. Na poczatek zrob
> sobie taki talerz: pokrojone pomidory, pokrojona swieza mozarella,
> posiekana swieza bazylia, grubo mielony pieprz, wszystko skropione dobra
> extra laska oliwa.
>
> Albo tarta pomidorowa: te same skladniki, co powyzej ulozone na kupnym
> francuskim ciescie, zapieczone w bardzo goracym piecu przez 20 minut,
> jak pizza.

Zaszalalam wczoraj z zakupami, jeszcze tylko mozarelle dokupie i biore sie
za przyrzadzanie :-) Dzieki!


A co z tymi ksiazkami? Ktos cos wie? Bo tak naprawde to najbardziej zalezy
mi na podstawowych, w miare systematycznych informacjach, coby sobie
wszystko w glowie poukladac przed tym gotowaniem ;-).

st.




--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ciasto kruche na słodką tartę
(OT) prezent
ogórki kiszone
Re: Ryz - jak gotowac
Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »