| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-30 09:03:00
Temat: Re: nowa, 2 lewe rece, a po toskansku by chciala> Co ja zrazasz - toskanska kuchnia nie jest trudna. Na poczatek zrob
> sobie taki talerz: pokrojone pomidory, pokrojona swieza mozarella,
> posiekana swieza bazylia, grubo mielony pieprz, wszystko skropione dobra
> extra laska oliwa.
>
> Albo tarta pomidorowa: te same skladniki, co powyzej ulozone na kupnym
> francuskim ciescie, zapieczone w bardzo goracym piecu przez 20 minut,
> jak pizza.
Zaszalalam wczoraj z zakupami, jeszcze tylko mozarelle dokupie i biore sie
za przyrzadzanie :-) Dzieki!
A co z tymi ksiazkami? Ktos cos wie? Bo tak naprawde to najbardziej zalezy
mi na podstawowych, w miare systematycznych informacjach, coby sobie
wszystko w glowie poukladac przed tym gotowaniem ;-).
st.
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |