« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-10 12:45:29
Temat: pasztetPlanuje zrobic pasztet z fasoli i soczewicy i zastanawiam sie, jak zrobic
chrupka skorke na gorze pasztetu. Nigdy wczesniej nie zabieralam sie za tak
powazne zadanie, ale pamietam pasztety mojej mamy (miesne), ktore mialy na
wierzchu cudownie spieczona skorke. Sama sie chyba nie zrobi taka, a nie
wiem czy bulka tarta zalatwi te sprawe.
Prosze o wsparcie:))
Pomysly na wzbogacenie pasztetu pozadane:)
pozdrawiam
Atena
--
Niewiedza nie oznacza głupoty,
podobnie jak ciemność ślepoty.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-10 17:50:21
Temat: Re: pasztetUżytkownik "Atucha" <u...@p...com> napisał w wiadomości
news:ao3sn7$9g4$1@news.tpi.pl...
> Planuje zrobic pasztet z fasoli i soczewicy i zastanawiam sie, jak zrobic
> chrupka skorke na gorze pasztetu. Nigdy wczesniej nie zabieralam sie za
tak
> powazne zadanie, ale pamietam pasztety mojej mamy (miesne), ktore mialy na
> wierzchu cudownie spieczona skorke. Sama sie chyba nie zrobi taka, a nie
> wiem czy bulka tarta zalatwi te sprawe.
Jak robie pasztet drozdzowy, to chrupiaca skorke zalatwiam wiorkami
maslanymi polozonymi na gorze pasztetu przed zapieczeniem, ale nie wiem czy
w przypadku fasolowego sie to sprawdzi.
misiorek :o)
m...@p...onet.pl
m...@a...katowice.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-10 21:41:26
Temat: Re: pasztet
Użytkownik "misiorek :o)" <m...@a...katowice.pl> napisał w wiadomości
news:ao4elk$kat$1@news2.tpi.pl...
>
> Jak robie pasztet drozdzowy, to chrupiaca skorke zalatwiam wiorkami
> maslanymi polozonymi na gorze pasztetu przed zapieczeniem, ale nie wiem
czy
> w przypadku fasolowego sie to sprawdzi.
>
> misiorek :o)
Pewnie tak, sprobuje:)
Atena
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |