Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.ga
zeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Marta Skorupska" <s...@a...pl>
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: piekarnik SMEG ?
Date: Mon, 26 May 2003 17:10:55 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 28
Message-ID: <bataqa$olm$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <bat9me$k20$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: skorupski.net.autocom.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1053961866 25270 213.134.168.61 (26 May 2003 15:11:06
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 26 May 2003 15:11:06 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:24824
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Seba" <n...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bat9me$k20$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam
> Troche szperalem po sieci i ... nigdzie nie moge znalezc nic cieakwego
poza
> zwyklymi sklepowymi opisami
> o piekarnikach SMEGa. Czy to dobra firma czy lepiej wybrac Electroluxa.
> Chodzi mi konkretnie o piekarnik SE 398 plus plyta SE 2645 (czy jakos tak
> koniec moglem pomylic)
> Jesli ktos z was uzytkuje podobny sprzet (albo chociaz marke) bardzo
prosze
> o jakies komentarze.
> Czy wybrac wloska firme czy raczej sprawdzona niemiecka (electrolux)
Mam płytę i piekarnik SMEGa - nie pamiętam numeru, a nie chce mi się
schodzić do kuchni:-) Ale jeśli będzie Ci zależało, to sprawdzę. Jestem
bardzo zadowolona, zarówno z płyty, jak i piekarnika. Wybrałabym ten sprzęt
jeszcze raz, chociaż płytę tym razem wzięłabym z czarnymi rusztami. Działa
bez zarzutu(1,5 roku), wygląda świetnie. Z wyjątkiem odbitych śladów
dziecięcych paluszków na piekarniku (ale usuwa się bez problemu), rys na
płycie (mea culpa) i opalonych rusztów:-)
Mój piekarnik ma potrójną szybę, więc nawet mocne i długie nagrzewanie nie
skutkuje poparzeniem.
Jednym słowem: polecam
Marta
|