Data: 2003-03-31 22:12:14
Temat: Re: pizza - DO
Od: Vroobelek <V...@y...iq.NOWYTNIJ.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Stało się to Mon, 31 Mar 2003 14:50:13 +0200, gdy "Krystyna*Opty*"
<K...@p...onet.pl> napisał:
>
>Użytkownik "Ados" <a...@t...pl> napisał w wiadomości
>news:b67khj$9q5$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> macie jakis pomysl jak zrobic optymalne ciasto do pizzy?
>> o ile to mozliwe zeby nie zatracic zupelnie smaku
>> czy nalezy zapomniec o pizzy?
>
> PIZZA OPTYMALNA
>
> B 189,0 T 484,6 W 202,9
> 1 : 2,5 : 1
Pytanie najzupełniej poważne.
Na podstawie jakich badan pan Kwasniewski doszedl do wniosku, ze
proporcje BTW powinny wynosic 1 : 2,5 : 1, a nie np. 1 : 2,45 : 0,9 ?
Jeśli to jest przybliżenie, to jak duże? (jakie odchylenia można
zaakceptować w diecie). Czy prowadzone były badania skutków rozmaitych
kombinacji BTW?
Pozdrowienia
Vroobelek
|