Data: 2003-09-24 13:58:40
Temat: Re: pytania przetworcze
Od: "Irek Zablocki" <i...@w...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Tadeusz Smal" <s...@s...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:035101c38089$5bec6600$b17c63d9@d3h6c1...
>
> :)
> mozesz pogryzc
> albo zmiazdzyc tluczkiem
> :)
> z pozdrowieniami i usmiechami
> _hehehe
>
Szczerze mowiac, jeszcze dobrego tluczka do tluczenia owocow nie znalazlem.
Zwykle bowiem sa zabkowane po bokach a mnie sie rozchodzi, zeby byl
zabkowany w dole. Znalazlem tylko ze stali szlachetnej do stekow. Nawet
niezly ale cena..... Moje derenie tez tlucze, bo czasu na utluczenie np. 5
kg na raz nie mam.
A czy nie lepiej byloby najpierw aronie zasypac cukrem i odstawic, zeby
zmiekla a dopiero potem potraktowac spirtem?
Irek
|