« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2011-01-26 08:07:53
Temat: Re: ser smazony
Użytkownik "Karol Wesolowski" <z...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ihn1cu$7id$1@news.task.gda.pl...
> Ser Halloumi się nie roztopi! Nie trzeba nawet panierki i grillować też
> można :)
>
> Użytkownik "firma" <hitokazja(wytnij to)@o2.pl> napisał w wiadomości
> news:ihmlkd$gud$1@news.task.gda.pl...
>> Jak pieczesz grubości 1cm lub 1,5 cm to ser zawsze zdązy się roztopić
>> Pozdrawiam juliusz
I odpowiadac POD postem tez trzeba
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2011-01-26 08:34:49
Temat: Re: ser smazonyW dniu 2011-01-25 18:31, Karol Wesolowski pisze:
> Ser Halloumi się nie roztopi! Nie trzeba nawet panierki i grillować też
> można :)
Ale żółty można zrobić z oleju, a halloumi już nie bardzo :)
--
Pozdrawiam - Aicha (aluzyjnie)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2011-01-26 18:13:42
Temat: Re: ser smazonyOn 26 Sty, 00:27, "Dariusz K. Ładziak" <d...@n...pl>
wrote:
> I od razu na dosyć głęboki, mocno rozgrzany tłuszcz żeby panierka z obu
> stron się ścięła zanim środek rozmarznie.
O ile mam dobrego "czuja" autor wątku nie ma nic przeciwko
rozpłynięciu się sera w środku, a nie chce tylko, żeby ser wypływał.
Czesi robią to znakomicie. Ludek wie, co mówi.
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |