« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-26 22:18:59
Temat: skórkaCzesc
Czy moze ktos wie, jak mozna uzyskac piekna, lsniaca skorke na ciescie
drozdzowym? Probowalam zoltka, a moze ktos ma jakies inne pomysly?
Z gory dzieki
pozdrowionka
Magda Filipowicz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-27 11:03:21
Temat: Re: skórkasprobuj lekko zmoczyc, np. spryskac wodom, jakos na 15 minut przed
zakonczeniem pieczenia
--
pozdry Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-27 11:40:04
Temat: Re: skórkaUżytkownik "Magda" <m...@p...com> napisał w wiadomości
news:97ekgm$dh2$1@zeus.polsl.gliwice.pl...
| Czesc
| Czy moze ktos wie, jak mozna uzyskac piekna, lsniaca skorke na ciescie
| drozdzowym? Probowalam zoltka, a moze ktos ma jakies inne pomysly?
Można smarować wodą z cukrem.
--
Konrad J. Brywczyński "Okienka, które nie działają,
b...@w...pdi.net to się za duże pieniądze
www.kjb.w.pl sprzedaje..."
UIN:27412398 'tsca'
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-28 09:26:21
Temat: Re: skórkaMagda napisał(a):
> Czesc
> Czy moze ktos wie, jak mozna uzyskac piekna, lsniaca skorke na ciescie
> drozdzowym? Probowalam zoltka, a moze ktos ma jakies inne pomysly?
> Z gory dzieki
> pozdrowionka
> Magda Filipowicz
Mozebyc zółtko rozmieszane z woda - moja mama tak robi. Smaruje po
wyrosnieciu tuz przed włożeniem do piekarnika .Jest piękne z pozdrówkami
ANiab
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-03-28 09:32:35
Temat: Re: skórka
Użytkownik "aniab" <a...@p...pulawy.pl> napisał w wiadomości
news:3AC1AE3D.5B825AEC@poczta.pulawy.pl...
>
> Mozebyc zółtko rozmieszane z woda - moja mama tak robi. Smaruje po
> wyrosnieciu tuz przed włożeniem do piekarnika .Jest piękne z pozdrówkami
> ANiab
>
A probowalyscie samym bialkiem?
pozdr. Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-01 09:37:16
Temat: Re: skórkaWitam.!
> > Czy moze ktos wie, jak mozna uzyskac piekna, lsniaca skorke na ciescie
> > drozdzowym? Probowalam zoltka, a moze ktos ma jakies inne pomysly?
Skórkę lśniącą można uzyskać poprzez posmarowanie białkiem
Pozdrawiam
Wiesia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |