« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-24 20:59:48
Temat: Re: sos chrzanowyja robię tak-
do bulionu (w odpowiedniej ilości żeby potem nie było za rzadkie)dodaję
czosnek -wg-uznania ,pieprz ,chrzan tarty-po zagotowaniu zagęszczam
śmietaną.
Śmietany nie może być za dużo trzeba odpowiednio dozować inne produkty żeby
nie zrobić zupy śmietanowo-chrzanowej
smacznego
--
ARTUR
Użytkownik "Agata Mryczko" <a...@g...univ.gda.pl> napisał w wiadomości
news:buuko3$h7p$1@korweta.task.gda.pl...
> wlasnie, jak zrobic sos chrzanowy? bo dalam smietanke dodalam chrzanu ale
> jakos mi nie wyszlo:((
>
> **agatka**
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |