« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-06-15 13:55:34
Temat: sosy WiniaryCzy ktoś próbował nowych sosów Winiary w kartonikach, z dodatkiem śmietany
(pieczeniowy jasny, serowy, pomidorowy). Czy warto wydać ok. 4 zł na nie.
Które są najlepsze?
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-06-15 19:54:56
Temat: Re: sosy WiniaryUżytkownik <n...@g...pl> napisał w wiadomości
news:d8pc0m$n0n$1@inews.gazeta.pl...
> Czy ktoś próbował nowych sosów Winiary w kartonikach, z dodatkiem
> śmietany
> (pieczeniowy jasny, serowy, pomidorowy). Czy warto wydać ok. 4 zł na
> nie.
> Które są najlepsze?
>
Tych nie, ale próbowałam sosów Winiary w torebce (pieczeniowy jasny i
ciemny) i warte są tej złotówki, którą kosztują :)
Ania
--
*~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*~*
*~*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*~*
~*~*~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~*~*~
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-06-15 20:15:00
Temat: Re: sosy Winiary wrote:
> Czy ktoś próbował nowych sosów Winiary w kartonikach, z dodatkiem śmietany
> (pieczeniowy jasny, serowy, pomidorowy). Czy warto wydać ok. 4 zł na nie.
> Które są najlepsze?
Najlepsze są te, któe nie śmierdzą spamem. A Winiary są IMHO do bani i w
dodatku z mnóstwem chemii w środku. Tak czy owak nie polecam tej firmy.
--
Śmiech jest silniejszy niż dobre maniery.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-06-16 09:59:09
Temat: Re: sosy Winiaryn...@g...pl napisał(a):
> Czy ktoś próbował nowych sosów Winiary w kartonikach, z dodatkiem śmietany
> (pieczeniowy jasny, serowy, pomidorowy).
Nie i nie zamierzam....
> Czy warto wydać ok. 4 zł na nie.
Lepiej zrobic samemu. Taniej i zdrowiej...
Maciek
--
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (071) 343-61-67 w. 108, faks (071) 341-99-11
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-06-16 13:52:26
Temat: Re: sosy WiniaryMaciej L. <m...@c...com.pl> napisał(a):
> Lepiej zrobic samemu. Taniej i zdrowiej...
To może podasz przepis, przy czym chciałabym podkreślić, że w gotowaniu
jestem bardzo słaba.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-06-18 10:42:07
Temat: Re: sosy Winiary> Czy ktoś próbował nowych sosów Winiary w kartonikach, z dodatkiem śmietany
Próbowałam serowego - w pierwszym odruchu byłam zawiedziona bo sos bardzo
pachnie serkiem topionym i mało mnie przekonywał ale po chwili
stwierdziliśmy, że jest nawet całkiem niezły a ten zapach sera topionego ma
swój urok.
Do sosu dodałam nieco szynki pokrojonej w kostkę (dodana od początku
podgrzewania sosu).
Całość podana z makaronem penne rigate.
Wymieszałam razem sos z makaronem a do tego po wierzchu posypałam cukinią
pokrojoną w kosteczkę i ugotowaną w lekko osolonej wodzie i muszę przyznać,
że całość była wyśmienita. Więc oceń sam/sama czy warto - moim zdaniem tak.
Pozdrawiam
Zosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |