Data: 2007-04-02 12:37:47
Temat: Re: wątroba a przyprawy i produkty spozywcze
Od: "jangr" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "bodzio" <b...@g...pl> napisał w wiadomości
news:euqs2v$ojj$1@inews.gazeta.pl...
>> To tyle, bez wdawania się w ideologiczne spory.
>> Pozdrawiam, jangr.
> dzieki, a co z przyprawami,niektóre ponoc ułatwiaja trawienie a co np z
> pieprzem, czosnkiem, ostra papryką, keczupem, musztarda, majonezem,
> innymi?
Jak na razie sam odczuwam, że po majonezie zrobionym z kiepskiego oleju
boli mnie wątroba. Keczup jest wykwitem przemysłu, namieszane dużo
konserwantów (na koncentracie, a nigdy nie pleśnieje :-) ).
Po ostrych przyprawach, czosnku nie odczuwam żadnych problemów.
Tylko te konserwanty ... gwóźdź do trumny.
|