« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-09-28 19:11:28
Temat: Re: zajebi....ostra przyprawa-----Original Message-----
From: b...@t...pl <b...@t...pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 28 września 2000 21:01
Subject: Re: zajebi....ostra przyprawa
>> Tabasco jest ostre- to oryginalne czerwone.
>> Mdana
>
>Kiedyś dałem całe "cztery" kropelki do ciekawego sosu zeby
>lepsze chęci po tym były.... i sos niestety trafił nie na
>stół, palił jak ogień... trzeba by za wczasu uważać...
>
>--
>Pozdrawiam - Ryszard Balawajder
Tutaj poziom tolerancji jest chyba bardzo uzalezniony od indywidualnej
wrazliwosci na poszczegolne smaki - je do szklaneczki Krwawej Mary dodaje
pol lyzeczki tabasco i nie uwazam tego za szczegolna przesade. Natomiast
minimalny nadmiar slodyczy w potrawie odbiera mi apetyt na dobre.
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |