Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!news.memax.krakow.pl!news.onet.pl!newsgate.o
net.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: zajebi....ostra przyprawa
Message-ID: <00a101c0297f$e75a15c0$4fdf4cd5@tea>
Date: 28 Sep 00 19:11:28 GMT
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1
Lines: 25
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:34593
Ukryj nagłówki
-----Original Message-----
From: b...@t...pl <b...@t...pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 28 września 2000 21:01
Subject: Re: zajebi....ostra przyprawa
>> Tabasco jest ostre- to oryginalne czerwone.
>> Mdana
>
>Kiedyś dałem całe "cztery" kropelki do ciekawego sosu zeby
>lepsze chęci po tym były.... i sos niestety trafił nie na
>stół, palił jak ogień... trzeba by za wczasu uważać...
>
>--
>Pozdrawiam - Ryszard Balawajder
Tutaj poziom tolerancji jest chyba bardzo uzalezniony od indywidualnej
wrazliwosci na poszczegolne smaki - je do szklaneczki Krwawej Mary dodaje
pol lyzeczki tabasco i nie uwazam tego za szczegolna przesade. Natomiast
minimalny nadmiar slodyczy w potrawie odbiera mi apetyt na dobre.
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|