Data: 2012-01-18 21:16:12
Temat: Re: zioła
Od: Tadeusz Smal <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-01-18 21:59, czeremcha pisze:
> On 18 Sty, 21:24, XL<i...@g...pl> wrote:
>
>> W kuchni używam tylko do jagnięciny.
>
> Do ziemniaków w cząstki pieczonych w piekarniku...
>
> A juz zupełnie rozłozył mnie posiekany rozmaryn "przesmażony" na
> suchej patelni z solą - posypane nim grube irlandzkie fryty...mmmm....
>
Po godzinie 22 powinien byc zakaz gadania i pisania o żarciu.
:)
Rozmaryn ma nieco podobną nutę smakową jak cząber górski
u nas w domu fryty są posypywane cząbrem
Pąchną wtedy wędzonka...
Kilka listków cząbru na kanapke z pomidorem czy serem
daje wrażenia jakby była obłożona ona wędzonką.
z pozdrowieniami i uśmiechami
smal
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
sklep: http://trawki.pl/
|