« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-09 12:07:09
Temat: The Ploughman`s lunchJak to się robi?
adam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-02-09 13:02:05
Temat: Re: The Ploughman`s lunchOn Mon, 9 Feb 2004 13:07:09 +0100, "adam" <a...@w...pl> wrote:
>Jak to się robi?
>adam
sie bierze kawal chleba/bagietki, daje maslo, duzy kawal sera
zoltego cheddar (choc w gre wchodza wariacje z serem typu
stilton, ktory jest podobny do roquorta, albo grube plastry
upieczonej, ugotowanej szynki. rozne pikle, moga byc cebulki w
occie, buraczek w occie i juz.
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-02-09 13:28:23
Temat: Re: The Ploughman`s lunch
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:k31f201qnlr2ra28vj4fhoa730eik1e915@4ax.com...
> On Mon, 9 Feb 2004 13:07:09 +0100, "adam" <a...@w...pl> wrote:
>
> >Jak to się robi?
> >adam
>
>
> sie bierze kawal chleba/bagietki, daje maslo, duzy kawal sera
> zoltego cheddar (choc w gre wchodza wariacje z serem typu
> stilton, ktory jest podobny do roquorta, albo grube plastry
> upieczonej, ugotowanej szynki. rozne pikle, moga byc cebulki w
> occie, buraczek w occie i juz.
Dzięki za info.
Czy to w takim razie jest kanapka z serem?
adam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |