| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-09 12:26:29
Temat: Re: Udziec z indyka - jak przyrządzaćMożna udusić.
Udziec trzeba oddzielić od kości i pokroić na kawałki (nie za małe, żeby nie
wyszła z tego miazga), posolić, popieprzyć i obsmażyć na patelni. Jak już
się zarumieni dolać gorącej wody, dołożyć pieprz w ziarnach, listek laurowy,
szczyptę przyprawy do gulaszu i pokrojone w grube półplasterki cebule (dużo,
ok. 4 sztuk). Posolić popieprzyć, popaprykować, przykryć i dusić aż
zmięknie. Ja to podaję z zieloną soczewicą. Bardzo smaczne.
Jowita
Użytkownik "Maurycy" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:c07rod$ovn$2@nemesis.news.tpi.pl...
> Od razu mówię: W GOOGLACH grupowych NIC CIEKAWEGO NIE MA !
> A ja chcę mieć przepis od żywego wirtualnego człowieka, a nie od stronki
> www.
> Maurycy
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |