Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zaczynam być specem od proszkowych zupek

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zaczynam być specem od proszkowych zupek

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-12-07 14:19:00

Temat: Zaczynam być specem od proszkowych zupek
Od: "Dorunia" <d...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Czas akcji 06.12.01 - Obiad - Na talerzyk wiechał biały barszczyk winiarki z
dołożonym wcześniej czosnkiem i majerankiem, oraz kiełbaseczką przesmażoną,
wcześniej na talerz rąbneły się jajeczka posiekane. A do tego razowy chlebek
domowej roboty i wiecie co była dobre, nawet bardzo dobre. Kurcze że ja tych
wynalazków nie odkryłam wcześniej a tak to gnałam po barszcz do piekarni.
Zaczynam być cichą wielbicielką takowych wynalazków, dobrze że mąż nie gmera
że go tym raczę tylko stwierdza "wiesz co tak czasem to możesz robić to, bo
to zawsze troszkę inne smaczki"
Pozdrawiam Dorunia


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Wegetarianska jambalaya
Przepis-na mrozona rybe-potrzebuje
znowu o wstrętnych elfach...
mialy byc ajgonki a wyszly paszteciki
Gdzie kupic fajny fartuszek kuchenny?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »