|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!wroclaw.rmf.pl!pozna n.rmf.pl!news.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Dorunia" <d...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Zaczynam być specem od proszkowych zupek Date: Fri, 7 Dec 2001 15:19:00 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 11 Message-ID: <9uqjak$ik8$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pb149.lodz.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1007734933 19080 213.76.189.149 (7 Dec 2001 14:22:13 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 7 Dec 2001 14:22:13 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:86402 Ukryj nagłówki Czas akcji 06.12.01 - Obiad - Na talerzyk wiechał biały barszczyk winiarki z |
Zobacz także