Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zapasy dyni na "poza sezonem"

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zapasy dyni na "poza sezonem"

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 21


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-09-06 15:11:30

Temat: Re: Zapasy dyni na "poza sezonem"
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"umywalka_pentagonalna" <...@...pl> wrote in message
news:edmo2i$8l5$1@news.task.gda.pl...
>
> "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> wrote in message
> news:edm7c2$pn3$1@opal.icpnet.pl...
>>> Jeżeli wkładasz goracy produkt do gorącego, wyparzonego słoika, to jest
>>> szansa, ale nie ryzykuję. Owoce wystarczy pasteryzować krótko, MSZ nie
>>> opłaci się ryzywać, że jakieś bakterie w nich zostały.
>>
>> Hmm, może następnym razem... teraz mam już dość dyni :-( Napracowałam się
>> i nic z tego nie wyszło.
>>
>> Pozdrawiamy
>> Barbara i Maleńka
>
>
> Hmm.. to ja chyba jednak zostanę przy mrożeniu.. Ewentualnie spróbuję
> zrobić przecier z niewielkiej ilości żeby się nie zmarnowało bo w kuchni
> nie mam ani doświadczenia, ani szczęścia, ani wiedzy :(

Zawsze jest czas na udany seks, a potem to się chce jeszcze, i jeszcze...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

GRZYBY !!!
ciasto 3 bit
Wiśniówka a kwas pruski
Strony z przepisami na arbuza
Tokarnia do obierania ziemniaków i jabłek!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »