| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-06-25 13:46:37
Temat: Zapiekanka z budkiWitam,
Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a dokladniej
przepis na nia.
Wszystko bedzie przygotowywane w piekarniku.
Bulka wiadomo krucha, a jak ma wygladac przepis na farsz (pieczarki ser...)
???
A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?
Pozdrowienia
Gocholec
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-06-25 13:49:25
Temat: Re: Zapiekanka z budkia moze lepiej dac sobie spokoj i kupywac gotowe???
Użytkownik "Beri" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:af9s7o$gls$1@news.tpi.pl...
> Witam,
> Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
> gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a dokladniej
> przepis na nia.
> Wszystko bedzie przygotowywane w piekarniku.
> Bulka wiadomo krucha, a jak ma wygladac przepis na farsz (pieczarki
ser...)
> ???
> A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?
>
>
> Pozdrowienia
> Gocholec
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-25 14:12:38
Temat: Re: Zapiekanka z budki
Użytkownik "Beri" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:af9sd0$ni2$1@news.tpi.pl...
> > A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?
moze sanepid odpowiedziałby Ci na to pytanie ?
ewelina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-25 14:40:37
Temat: Re: Zapiekanka z budki> Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
> gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a
dokladniej
> przepis na nia.
> Wszystko bedzie przygotowywane w piekarniku.
> Bulka wiadomo krucha, a jak ma wygladac przepis na farsz (pieczarki
ser...)
> ???
> A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?
Przeczytaj zanim zaczniesz:
http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_010921/p
rawo/prawo_a_5.html
http://www.gis.mz.gov.pl/prawo/akty_hz.htm
--
Pozdr. Jerzy Nowak
Wawa
"Słowa zostawiają głębsze rany niż miecz."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-06-25 15:09:52
Temat: Re: Zapiekanka z budkiBeri wrote:
> Witam,
> Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
> gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a dokladniej
> przepis na nia.
Daj spokoj z zapiekanka: w Gorzowie jest taki punkt, ktory sprzedaje
tylko buleczki z pieczarkami. Receprura jest tak swietna, ze ciagle tam
kolejki jak przed '89. Zaczynali w budce a teraz murowany budyneczek,
tarasik etc. Mysle, ze spory udzial w sukcesie maja ichne piecyki
(wygladaja jak przedwojenne :-)
Pozdrawiam
Lukasz Madeksza
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |