Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zapiekanka z budki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zapiekanka z budki

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-06-25 13:46:37

Temat: Zapiekanka z budki
Od: "Beri" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam,
Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a dokladniej
przepis na nia.
Wszystko bedzie przygotowywane w piekarniku.
Bulka wiadomo krucha, a jak ma wygladac przepis na farsz (pieczarki ser...)
???
A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?


Pozdrowienia
Gocholec


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-06-25 13:49:25

Temat: Re: Zapiekanka z budki
Od: "Beri" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

a moze lepiej dac sobie spokoj i kupywac gotowe???
Użytkownik "Beri" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:af9s7o$gls$1@news.tpi.pl...
> Witam,
> Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
> gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a dokladniej
> przepis na nia.
> Wszystko bedzie przygotowywane w piekarniku.
> Bulka wiadomo krucha, a jak ma wygladac przepis na farsz (pieczarki
ser...)
> ???
> A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?
>
>
> Pozdrowienia
> Gocholec
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-25 14:12:38

Temat: Re: Zapiekanka z budki
Od: "evelyna" <e...@r...fm> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Beri" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:af9sd0$ni2$1@news.tpi.pl...
> > A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?


moze sanepid odpowiedziałby Ci na to pytanie ?
ewelina


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-25 14:40:37

Temat: Re: Zapiekanka z budki
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
> gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a
dokladniej
> przepis na nia.
> Wszystko bedzie przygotowywane w piekarniku.
> Bulka wiadomo krucha, a jak ma wygladac przepis na farsz (pieczarki
ser...)
> ???
> A drugi problem to okres waznosci, jak on jest wlasciwie ustalany?

Przeczytaj zanim zaczniesz:
http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_010921/p
rawo/prawo_a_5.html
http://www.gis.mz.gov.pl/prawo/akty_hz.htm
--
Pozdr. Jerzy Nowak
Wawa
"Słowa zostawiają głębsze rany niż miecz."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-06-25 15:09:52

Temat: Re: Zapiekanka z budki
Od: Lukasz Madeksza <m...@g...de> szukaj wiadomości tego autora

Beri wrote:
> Witam,
> Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad otwarciem malego punktu
> gastronomicznego. Jedyne co zaprzata mi glowe to zapiekanka, a dokladniej
> przepis na nia.

Daj spokoj z zapiekanka: w Gorzowie jest taki punkt, ktory sprzedaje
tylko buleczki z pieczarkami. Receprura jest tak swietna, ze ciagle tam
kolejki jak przed '89. Zaczynali w budce a teraz murowany budyneczek,
tarasik etc. Mysle, ze spory udzial w sukcesie maja ichne piecyki
(wygladaja jak przedwojenne :-)

Pozdrawiam
Lukasz Madeksza

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

gotowanie ziemniakow a bura piana
Mieta - moze szkodzic?
Spageciory
lasagne
Re: konfituki-PORADZICIE?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »