| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-09-08 07:54:28
Temat: a co z kabaczka?Witam Was!
Co dobrego można zrobić z kabaczka?
Czy tylko to co z cukini?
Pozdrawiam Krystyna.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-09-10 11:40:08
Temat: Użycie przyprawCzy ktoś prowadzi sobie jakieś tabelki (albo wie, skąd ściągnąć),
w których by były w jednej kolumnie
wszystkie istotne rodzaje potraw
(ryba, wieprz, wół, rosół, ciastko, naleśnik...)
a w drugiej odpowiednie przyprawy
(na przykład że do rosołu pasuje lubczyk, a do fasoli majeranek).
Chętnie bym sobie uzupełnił takie informacje.
---
Pozdrawiam wszystkich: Marek
---
Duzo drukujesz? Drogo kupujesz? Odwiedz AGAWE - nie pozalujesz!
Atramenty, tonery, papiery i CD-R - najtaniej w Polsce! http://www.agawa.pl
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |