| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-29 10:54:22
Temat: baraninaHej,
czy moze macie jakis pomysl na karczek barani???
pozdrawiam WM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-09-30 18:51:39
Temat: Re: baraninaWlodzimierz Macewicz napisał(a):
> Hej,
>
> czy moze macie jakis pomysl na karczek barani???
Brrr tłusta(?) to tylko z rusztu, no w ostateczności w kapuście.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-10-03 10:14:00
Temat: Re: baranina
>
> czy moze macie jakis pomysl na karczek barani???
Brrr tłusta(?) to tylko z rusztu, no w ostateczności w kapuście.
????
mniej tlusta niz karkowka swinska!!!!
zostala upieczona z grzybami -- byla bardzo dobra!! (zreszta wg przepisu
na pieczona karkowke swinska)
pozdrawiam WM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-10-03 14:25:12
Temat: Re: baraninaWlodzimierz Macewicz napisał(a):
>>czy moze macie jakis pomysl na karczek barani???
>
>
> Brrr tłusta(?) to tylko z rusztu, no w ostateczności w kapuście.
>
> ????
>
> mniej tlusta niz karkowka swinska!!!!
>
> zostala upieczona z grzybami -- byla bardzo dobra!! (zreszta wg przepisu
> na pieczona karkowke swinska)
Znaczy się baran był młody albo wyrośnięte jagnię?
Mnie tam ganc pomada, zjem jedno i drugie. Cieszę się iż sam oceniłeś
tłustość miesa i dokonałeś słusznego wyboru.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |