Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia bimber(ek)

Grupy

Szukaj w grupach

 

bimber(ek)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-10 09:00:35

Temat: bimber(ek)
Od: "michal" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

słuchajcie, chodzi mi o technologię pędzenia szlachetnego trunku księżycówką
zwanego.
Tzn. konkretnie jakie temperatury w kociołku są najodpowiedniejsze?
Za inne opowiedzi klarujące ten jakże ciekawy temat będę wdzięczny :-)
michał


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-10 09:13:19

Temat: Re: bimber(ek)
Od: "kosek" <k...@f...of.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "michal" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:3b9c7fb1@news.vogel.pl...
> słuchajcie, chodzi mi o technologię pędzenia szlachetnego trunku
księżycówką
> zwanego.
> Tzn. konkretnie jakie temperatury w kociołku są najodpowiedniejsze?
> Za inne opowiedzi klarujące ten jakże ciekawy temat będę wdzięczny :-)
> michał
>

Qrcze. W tej chwili nie mogę znaleźć tego linku. Ale jeżeli znajdę - na
pewno prześlę. Co prawa materiał jest w języku angielskim, ale za to jaki
jest ten materiał. Zresztą Sam Zobaczysz jak uda mi się go odnaleźć:-)
--
Pozdrawiam
Kosek
mailto: k...@f...of.pl



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-10 17:46:05

Temat: Re: bimber(ek)
Od: "krzysiek" <k...@k...isp.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "michal" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:3b9c7fb1@news.vogel.pl...
> słuchajcie, chodzi mi o technologię pędzenia szlachetnego trunku
księżycówką
> zwanego.
> Tzn. konkretnie jakie temperatury w kociołku są najodpowiedniejsze?
> Za inne opowiedzi klarujące ten jakże ciekawy temat będę wdzięczny :-)
> michał
>
>
Jesli umiesz gotowac rosol to nie trzeba ci zadnych podpowiedzi.

krzysiek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-11 09:42:22

Temat: Re: bimber(ek)
Od: "kosek" <k...@f...of.pl> szukaj wiadomości tego autora

Tak jak mówiłem, przesyłam linki do stronek jak w temacie.

http://www.moonshine-still.com/
http://www.geocities.com/kiwi_distiller/


--
Pozdrawiam
Kosek
mailto: k...@f...of.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Wolowina pieczona 12 godzin
Dziś na obiad mam knedle :)
Patison - pomocy
cukinia
sernik Złota rosa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »