« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-09 20:18:45
Temat: chińszczyzna cudności Joli L-L - recenzjapycha, pychotka:-)
jedyna uwaga - kurczaka raczej drobniej niż grubo....
dziękuję,
AnnaBlue
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-10 08:56:30
Temat: Re: chińszczyzna cudności Joli L-L - recenzjaOn Sat, 9 Nov 2002 21:18:45 +0100, "Anna"
<q...@p...onet.pl> wrote:
>pycha, pychotka:-)
>
>jedyna uwaga - kurczaka raczej drobniej niż grubo....
>
>dziękuję,
>AnnaBlue
>
to mi wyglada na jakas szpiegowska notatke, jak z filmu ;))
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-11 07:37:29
Temat: Re: chińszczyzna cudności Joli L-L - recenzja
Użytkownik "Anna" <q...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:aqjqj7$8gi$1@news.onet.pl...
> pycha, pychotka:-)
> jedyna uwaga - kurczaka raczej drobniej niż grubo....
> dziękuję,
> AnnaBlue
oj tak, pychota :)
ja kroje w kostke circa 1,5 cm
a przepis jest od mojego kolegi jeszcze z czasow studenckich, ktory plywa
po swiecie i bardzo smacznie gotuje Janusz mu na imie- a niedlugo(21 bm)-
sa imieniny Januszow. Jesli akurat bedzie na ladzie- to na imprezie sprobuje
wyciagnac od niego cos nowego. Janusz ma taka wlasciwosc, ze po otworzeniu
lodowki, w ktorej rzekomo nic ciekawego nie ma - potrafi wyczarowac
niesamowite jedzenie:)))
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |