| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-09 15:40:12
Temat: ciasto na lasagnie - pomocywitam wszystkich,
czy zna ktos dobry przepis na dobre ciasto do lasagni ???
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-03-09 16:22:35
Temat: Re: ciasto na lasagnie - pomocy
Użytkownik "100PR" <s...@u...eu.org> napisał w wiadomości
news:Xns9339A9583F586stoperunderpunxeuorg@193.110.12
2.83...
> witam wszystkich,
> czy zna ktos dobry przepis na dobre ciasto do lasagni ???
a ja zawsz sadzilam ze do lasagne daje sie specjalny makaron... :-)
--
Dei
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-10 07:59:25
Temat: Re: ciasto na lasagnie - pomocyOn Sun, 9 Mar 2003 17:22:35 +0100, "Deidre" <o...@p...fm>
wrote:
>
>Użytkownik "100PR" <s...@u...eu.org> napisał w wiadomości
>news:Xns9339A9583F586stoperunderpunxeuorg@193.110.1
22.83...
>> witam wszystkich,
>> czy zna ktos dobry przepis na dobre ciasto do lasagni ???
>
>
>a ja zawsz sadzilam ze do lasagne daje sie specjalny makaron... :-)
dlaczego specjalny? to po prostu ciasto makaronowe, tyle ze ktos
zapomnial pokroic na male kawalki ;))
ja kiedys zostawilam do suszenia i kompletnie o gadzie
zapomnialam, polamalam potem na spore kawalki i NAPRAWDE nikt nie
wiedzial ani nie widzial...
Pierzu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-03-10 09:26:11
Temat: Re: ciasto na lasagnie - pomocy
> dlaczego specjalny? to po prostu ciasto makaronowe, tyle ze ktos
> zapomnial pokroic na male kawalki ;))
> ja kiedys zostawilam do suszenia i kompletnie o gadzie
> zapomnialam, polamalam potem na spore kawalki i NAPRAWDE nikt nie
> wiedzial ani nie widzial...
słuuusznie prawisz. Normalne ciasto makaronowe na mące, wodzie, jajku,
szczypta soli może być. Jak chcesz, możesz robić z mąki z pszenicy
durum, takie, jak te dachówki sklepowe, ale mnie osobiście smakują
bardziej te ze zwykłej pszennej.
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |