« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-07-31 02:35:57
Temat: [ cuisine.pl ] wydanie 2[ http://cuisine.pl ]
Świat dobrego smaku
redagowany wspólnie z polskimi
szefami kuchni, barmanami i restauratorami.
Wydanie 2/00
W tym
tygodniu------------------------------>
Bernard Lussiana - kulinarny geniusz z
Hotelu Bristol w Warszawie poleca Smażone
langustynki aromatyzowane natką i korzeniem
pietruszki
Krakowiak wśród najlepszych sommelierów
Europy - Trophee Ruinart 2000
Kto zostanie ziemniaczanym mistrzem Polski?
Kartofel Party już we Wrześniu !
Publikujemy informacje oraz regulamin
konkursu adresowanego do wszystkich
kucharzy.
Ponadto stałe
rubryki------------------------>
Drink tygodnia - proponuje Master Bartender
Marian Adamski
Wino Tygodnia
Recenzje książek kulinarnych
Informacje z poprzedniego tygodnia------>
Grill Party Festiwal - Jelenia Góra
najlepsza w grillowaniu
Kołobrzeg pierwszy na świecie... w zupie
pomidorowej.
Receptura Zbigniewa Sekuły - szefa kuchni
restauracji Wierzynek
Konkurs
!------------------------------------->
Zaprenumeruj [ cuisine.pl ] na swój e-mail.
Co tydzień masz szansę wylosować książkę
kulinarną.
Mamy już pierwszą laureatkę !
Szczegóły na stronie głównej.
Pozdrawiam
Bartek Rogalewicz
[ cuisine.pl ]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |